Dagbesteding & Begeleiding

Wat maakt De 2e Kamer bijzonder?

Wat maakt De 2e Kamer bijzonder?

Een warme, veilige en liefdevolle plek waar wij de gasten en hun mantelzorgers met open armen ontvangen.

Onze Dagbesteding:

Mensen worden het liefst oud in hun vertrouwde omgeving, zoals het eigen huis, de eigen buurt of het eigen dorp. Als de tijd komt dat je niet meer helemaal zelfstandig de dagelijkse dingen kunt doen is het prettig dat er een plek is, waar je een tweede thuis vindt. Wij begeleiden onze gasten in een warme, huiselijke omgeving.

Een groep bestaat uit maximaal 10 personen, die worden begeleid door deskundige en professionele krachten en betrokken vrijwilligers. Wij zorgen voor het vervoer van en naar huis. Dagbesteding bij De 2e Kamer is mogelijk op Dinsdag, Donderdag, Vrijdag en Zondag.

Onze Unieke Speerpunten:

• Een kleine groep.
• Onze tuin waarin onze gasten kunnen genieten van het zonnetje of de moestuin kunnen onderhouden.
• De ligging in Parkstad, op een steenworp afstand van de natuur en het gezellige centrum.
• Wij zorgen voor diverse activiteiten welke een gezellige invulling aan de dag zullen geven. Denk hierbij aan bloemschikken, muziek, sjoelen, kaarten maken, borduren.
• Een belangrijke, vaste basis voor iedere dag is dat we gezamenlijk koken en samen lekker eten. We koken zoveel mogelijk vers en gebruiken dat wat de tuin en het seizoen ons biedt. Voorop staat dat we genieten van een gezonde en gevarieerde maaltijd.

Voor wie is deze dagbesteding?

Bij De 2e Kamer komen ouderen die een indicatie hebben voor dagbesteding vanuit de gemeente of de WLZ. Wil je graag meer weten? Neem contact met ons op. Je kunt voor vragen ook altijd terecht bij de huisarts of jouw aanspreekpunt in de zorg of bij de gemeente. Wij helpen je graag verder!

Zorgverwijzers

Alle informatie voor Zorgverwijzers op een rij gezet.

Ons Team

Bekijk hier meer over het team van De 2e Kamer.