Moeite om buitenshuis activiteiten te ondernemen? Bijvoorbeeld omdat u wat vergeetachtig raakt, graag meer contact wilt met anderen of misschien hulp nodig heeft bij het indelen van uw dag? Dan bieden onze dagactiviteiten uitkomst.

In groepsverband

Op onze locatie in Parkstad bieden wij u een fijne dag in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer. Samen kijken we naar uw mogelijkheden en stemmen we de activiteiten zo veel mogelijk af op uw interesses en behoeften. Een kans ook om leuke contacten op te doen en eventueel samen een warme maaltijd te nuttigen.

Zelfstandingheids doel

Sommige activiteiten die wij bieden, hebben een zelfstandigheids doel, zoals het trainen van uw geestelijke, lichamelijke of sociale functies. Onder groepsbegeleiding wordt aandacht besteed aan het stimuleren en onderhouden van wat nog goed gaat.

Individuele Begeleiding

Met onze individuele begeleiding kunt u net dat beetje meer halen uit uw groepsdeelname. Individuele begeleiding is gericht op het zo lang mogelijk behouden van uw vaardigheden en op het vertragen van de achteruitgang. En u hoeft er niet extra voor op pad! De begeleiding wordt op dezelfde locatie aangeboden als de groepsactiviteit. Ook werken wij nauw samen met behandelaren in de regio, waaronder fysiotherapeuten, psychologen, logopedisten, specialisten ouderengeneeskunde en ergotherapeuten.

Kijk voor meer informatie op deze website of neem contact op met het cliëntcontactcentrum via  045 707 4125.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Deelnemen aan de dagbesteding of een individueel behandelprogramma is kosteloos mits u in bezit bent van een indicatie.Dit kan een WMO of een WLZ indicatie zijn. Wij kunnen u helpen met een nieuwe aanvraag.