Informatie voor verwijzers

Ons werkgebied is Parkstad & Beekdaelen

De 2e Kamer biedt dagbesteding en begeleiding aan mensen uit Parkstad en omstreden die ouder worden en ouder zijn. De 2e Kamer biedt patiënten of cliënten van verwijzers specialistische ouderenbegeleiding op maat. Dat kan in de thuissituatie of in onze Dagbesteding. Cliënten én hun naasten kunnen rekenen op professionele, betrokken ondersteuning in de thuissituatie, en op de dag- of ontmoetingscentra.

Onze kernwaarden: persoonlijk en op maat, met aandacht en in samenspraak én sociaal betrokken. Zorg die draait om de cliënt: dát is De 2e Kamer! Onze cliëntservice kan u alles vertellen over onze diensten, aanmelden, wachtlijsten en aanvullende informatie.

Voor meer informatie en de contactgegevens van onze cliëntservice klikt u hier. Voor alle folders van De 2e Kamer stuurt u ons hier een bericht.

SAMENWERKINGSPARTNERS:

Bent u opzoek naar meer begeleiding en zorg?

Samen met onze partner Back-up 21 bieden wij naast dagbesteding ook begeleiding thuis, verpleging, huishoudelijke hulp en kunnen wij u ondersteunen bij het aanvragen van een zorg indicatie. Klik op de button voor meer informatie.