DAGBESTEDING

Groepsbegeleiding op Maat in onze Huiskamer in Parkstad.

AMBULANTE BEGELEIDING

Persoonlijke individuele Begeleiding bij u Thuis.

Samen zorgen we voor gezelligheid en geborgenheid.

Marjolijn Frings is de initiatiefnemer van De 2e Kamer. Samen met een klein en hecht team van verzorgenden, helpenden en vrijwilligers geeft zij vorm aan De 2e Kamer. De professionele krachten hebben allemaal veel ervaring en deskundigheid op het gebied van ouderenzorg. Wij zijn blij met onze enthousiaste en betrokken vrijwilligers, ook zij zorgen ervoor dat onze gasten zich thuis voelen bij De 2e Kamer.

De 2e Kamer is een kleinschalig zorgaanbieder die zinvolle dagbesteding biedt aan cliënten. Het is een plek waar iedereen mag zijn zoals hij/zij is. Op deze manier kunnen cliënten een actieve bijdragen leveren aan de maatschappij. Door de kleinschaligheid kan er flexibel worden ingespeeld op de behoefte/wensen van de cliënt. Het is een plek waar de cliënt zich veilig en thuis voelt. De begeleiders zorgen voor een veilige, vertrouwde, geborgen omgeving.

Marjolijn Frings
Marjolijn Frings
Samen met mijn team zet ik mij met hart en ziel in om het verschil te maken!
Nick Derkx
Nick Derkx
Mijn doel en passie is om te betrekken, te motiveren, te verbinden te ondersteunen op een persoonlijke, open en eerlijke manier.
Latoya Ummels van Meel
Latoya Ummels van Meel
Ik vind de 2e kamer een leuke en fijne werkplek met leuke mensen en activiteiten en leer van elke dag. Ik kom elke keer met heel veel plezier na het werk.
Esther Houtema
Esther Houtema
Het geeft mij veel voldoening en plezier om de mensen een leuke gezellige dag te bezorgen.
Lucille Notten
Lucille Notten
Een creatieve activiteit aansturen en een gezellig praatje ….zo belangrijk voor de cliënten!
Lief Beckxen
Lief Beckxen
In de 2e kamer werken is voor mij geweldig met een lach en een traan!!!

Kom je ook een dag mee doen?

Wilt u meer informatie over onze dagbesteding? Of wilt u dagbesteding aanvragen voor een naaste? Onze medewerkers staan u graag te woord.